top of page

Etiketa pre dospelých

11.4.2024 Tretia Séance

KAVIÁR - KREVETY - CHAMPAGNE
Benátky - Paríž a umenie vychutnať si život. 

Tri chody, skvostné moky a veľa vzdelania. Hl. jedlo je mäsité. 

 

PEDAGOGICKÝ PLÁN

Cez Benátky a Paríž a memoáre Casanovu, etudy 17.-19. stor. prejdeme podobami konzumácie kaviáru. Trénujeme spôsoby pri stole. K mäsám si doprajeme lahodné bordeaux, k dezertom sladké likéry. 70% praxe. 30% teórie. Videá + kvíz. 

V hrubozrnnej dobe vraciame chvíľam lesk, krásu

a slávnostného ducha. Pestujeme vyberané spôsoby. 


Vedie už tradične autor 4 kníh o Paríži, absolvent doktorátu

na Paris-Sorbonne Ľubomír Jančok

Cena 130 eur/os
Prihlasovanie chb@chezbalzac.sk

chez-dospeli-kultura-stravovania2301_vOK-WEB-1.jpg
bottom of page