Reštaurácia

· Nóbl, la Classe ·

Gurmáni žijú dlhšie, písal Brillat Savarin v roku 1825.
Čerstvé ryby, kôrovce a iné plody mora pre vycibrené chuťové aparáty :  kedže sme špičkoví v logistika na linke FRANCE – SLOVAQUIE, 3x týždenne auto, máme čerstvosť ako štandard.

Kuriatka vo výbehu, francúzske, priam atletické. Kačky zo Gers, divé svinky pasúce sa na pyrenejských pastvinách či jahňacinka z Pauillacu.
Prevedené do « excellence » par Chef Jakub Bíro, svetobežník (France, Britské kráľovstvo, Ázia) s citom pre detail, alchymista chuti.  

45 druhov syrov. 


DRESS CODE po 18h povinný.
Príjemné pre zamestnávateľa, užitočné pre klienta.

Sako pre mužov, a dámy slušné oblečenie.
No jeans, no teplák. súpravy.

Vo France peniaze nestačia, nastupuje vkus, vzdelanie a dress code.

Aktuálne MENU nájdete TU

Sála Versailles
press to zoom
Cuisine by Jacques Bíro
press to zoom
Sála Versailles
press to zoom
Cuisine by Jacques Bíro
press to zoom
Strieborný riad a príbor
press to zoom
Cuisine by Jacques Bíro
press to zoom
Cuisine by Jacques Bíro
press to zoom
Sála Versailles
press to zoom
Cuisine by Jacques Bíro
press to zoom
1/1