Reštaurácia
· Nóbl, la Classe ·
Gurmáni žijú dlhšie, písal Brillat Savarin v roku 1825.
Čerstvé ryby, kôrovce a iné plody mora pre vycibrené chuťové aparáty : kedže sme špičkoví v logistika na linke FRANCE – SLOVAQUIE, 3x týždenne auto, máme čerstvosť ako štandard.
Kuriatka vo výbehu, francúzske, priam atletické. Kačky zo Gers, divé svinky pasúce sa na pyrenejských pastvinách či jahňacinka z Pauillacu.
Prevedené do « excellence » par Chef Jakub Bíro, svetobežník (France, Britské kráľovstvo, Ázia) s citom pre detail, alchymista chuti.
45 druhov syrov.
DRESS CODE po 18h povinný.
Príjemné pre zamestnávateľa, užitočné pre klienta.
Sako pre mužov, a dámy slušné oblečenie.
No jeans, no teplák. súpravy.
Vo France peniaze nestačia, nastupuje vkus, vzdelanie a dress code.
1/1